9. februar 2010

Gratinerede kammuslinger

1 stort løg
2 fed hvidløg
250 gr champignon i tynde skiver
6 store kammuslinger (eller flere små)
Én håndfuld hakket persille
2 dl piskefløde
1 dl rasp
1 dl fintrevet parmesan ost
2 æggeblommer

Snit løg og hvidløg fint og svits på panden uden de tager farve. Efter ca ét minutter tilsættes champignoner, der steges med
i 3 min. Herefter tilsættes fløde og det koges ind til cremet konsistens. Tilsæt kammuslinger og lad dem koge med i 5 min. Vend dem ved halv tid. Bruges mindre kammuslinger skal de kun koge med i et par min.
Tag af varmen og vend æggeblommerne i.
Portionsanret og bland rasp og parmesan og drys over i et jævnt lag.
Gratiner i en 200 grader varm ovn ca. 10 min eller til toppen er gylden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.