Opskrift til 2 pers.
2 kyllingefileter
1 hoved romaine salat
Frisk parmesan
½ pakke bacon
6 soltørrede tomater (eller cherry tomater om man lyster)
Et gavmildt drys af Cashew nødder
Dressing :
3 spsk god jumfruolie
1½ spsk balcamico (rødvinseddike om man vil)
1 pas. æggeblomme
½ tsk dijon sennep
1½ tsk. citronsaft
Lidt tabasco
Lidt Worchestershire-sauce
2 fed presset hvidløg
Start med at piske alle ingredienser til dressingen sammen med en gaffel. Lad den trække på køl mens resten tilberedes.
Salaten skylles, snittes fint, og lægges nederst i en dyb tallerken/skål.
Steg bacon og kyllingefileter der er skåret i strimler, mens tomaterne skæres i tynde strimler.
Når alt er klart, fordeles lidt dressing over salaten, hvorefter kylling og bacon lægges på.
Drys med tomater, nødder og riv parmesanen groft over. Brug evt en kartoffelskræller til at lave fine flager.
Fordel tilsidst mere dressing over. og server med et godt stykke brød.
NB:
Tynde rødløgsringe og brødcroutoner gør retten ekstra lækker.
13. februar 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.